ΑΓΑΠΗ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΤΥΧΗ - ΠΛΟΥΤΟΣ

Από τα βάθη της ανατολής, από τη Μικρασιατική μου καταγωγή και από την εμπειρία μου, έχω επιλέξει υπερφυλακτά, σπάνια μοιρολίβανα και έλαια για ΑΓΑΠΗ, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και ΤΥΧΗ.

Όλα διαβάζονται και μελετώνται ατομικά στο όνομά σας, για κάθε έναν ξεχωριστά.

Για πληροφορίες και παραγγελίες καλέστε στα 2121051540 - 6909277122

 

Ενεργειακό ΚαντιοΘυμίαμα έλξης συντρόφων ΄Sevioyorum΄

Από τα πιο δυνατά μοσχολίβανα ερωτικής έλξης και σμιξίματος συντρόφων,  που δημιουργούνται στην Σμύρνη και στα παράλια του Βοσπόρου …είναι το Καντιοθυμίαμα  ‘Sevioyorum΄. Ένα μείγμα από βότανα – άνθη και αιθέρια έλαια, που με το κατάλληλο σεληνιακό ξάστρισμα  ενεργοποιεί,  τις ευχές του Ενδιαφερόμενου γύρω από σχέσεις – γάμο και συντροφικά συναισθήματα. Πως λειτουργεί:

 • Σε πρώτο στάδιο, καθαρίζει την αρνητική αύρα, που προυπάρχει, είτε μέσα από προσωπικές επικοινωνιακές εντάσεις που έχουν προκύψει στο ζευγάρι, είτε από την βασκάνια τρίτων… παλιά και καινούργια.
 • Ενεργοποιεί και πάλι τα αληθινά συναισθήματα και τα πολλαπλασιάζει πάνω στο άτομο που υπάρχει το ΄πάγωμα και η εσωστρέφεια΄.
 • Αφήνει πια εκτός, μπλοκάρει τα νέα δέλεαρ …και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στον ανανεωμένο πια δεσμό.
 • Ανοίγει τους δρόμους και την τύχη των εργένηδων για να μπορέσουν να συναντήσουν το καρμικό τους ταίρι, και γοργά
να προχωρήσουν σε πιο σοβαρά-επίσημα βήματα.
 • Τα απόμακρα ζευγάρια, επικοινωνούν πιο καλά πλέον και οι συναντήσεις έχουν αισθηματικό χαρακτήρα.
3-5 Κόκκοι του Καντιοθυμιάματος ‘Sevioyorum’ – 3 φορές την εβδομάδα, εκτός Τρίτης.Για Πληροφορίες – Παραγγελίες, καλέστε στο : 212-1051540

Αρχαγγελικό  Λιβάνι για καθαρισμό Χώρου- Αύρας 

Το Αρχαγγελικό Λιβάνι, ανήκει στα πιο ισχυρά θυμιάματα, και χρησιμοποιείται κατά κύριο, από επαγγελματίες. Τα 4 διαφορετικά είδη ρητίνης και μαροκινών  αιθέριων ελαίων που εμπεριέχει, βοηθούν καταλυτικά χώρους … που είναι ήδη επιβαρυμένοι, από παλιές και νέες επιθετικές ενέργειες.  Πιο αναλυτικά:
 • Από την πρώτη στιγμή- την πρώτη φορά, διαλύει και εξαφανίζει, τις παγιωμένες ενέργειες που έχουν προέλθει από βασκάνια και γλωσσοφαγιά.
 • Καθαρίζει την προσωπική αύρα, του Ενδιαφερόμενου …και τον προστατεύει πλέον από πάσα ύπουλη και υπόγεια ενεργειακή επίθεση.
 • Το κλίμα μέσα στον χώρο που έχετε θυμιαστεί, ελαφραίνει… οι σχέσεις των οικούντων αποκαθίστανται και οι αισθηματικές διαφορές επιλύονται.
 • Δημιουργεί ένα δίκτυ προστασίας γύρω από τις ερωτικές σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί και απομακρύνει τα έκτακτα έξοδα - ισορροπεί κέρδη και τύχη.

Έκαστο λιβάνι, είναι χειροποίητο και ονοματισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε Ενδιαφερόμενου.  Ιδανικό για σπίτι και γραφεία.

Για Πληροφορίες – Παραγγελίες, καλέστε στο : 212-1051540

 

 

Λιβάνι Πλούτου και Οικονομική Τύχης-'MIRAT PARA'

Είναι γνωστός ο αξιοθαύμαστος λαός της Αρμενίας και ιδιαίτερα γνωστός για την οικονομική του άνεση, την ασταμάτητη τύχη και εύνοια σε  θέματα επιχειρήσεων-συσσωρευμένου πλούτου, αλλά και τυχερού χρήματος . Το θυμίαμα 'MIRAT PARA', δημιουργείτε από ΑρμενοΚαυκάσιους  Μάντες  είναι ένα σπάνιο μείγμα από έλαια του φυτού ‘Stan’, και ακατέργαστο ρετσίνι Baobab… κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές όψεις των  Δία και Ερμή.Πιο αναλυτικά:
 • Τυχόν άσχημες επιρροές από το παρελθόν, οικονομικές ατυχίες, έκτακτα έξοδα και εκροή χρήματος, παύουν από την δεύτερη μέρα κιόλας του καθαρισμού, που επιφέρει το σωστό λιβάνισμα του χώρου, σπιτιού ή γραφείου.
 • Απομακρύνει την γλωσσοφαγιά από τρίτα ζηλόφθονα άτομα, διαλύει – σκορπάει ότι έχει ήδη ‘χτιστεί’ από κακόβουλα και φθονερά λόγια, παλιά και τωρινά.
 • Δημιουργεί ένα μόνιμο δίκτυ προστασίας στα οικονομικά – περιουσία… του Ενδιαφερόμενου, αλλά και πολλαπλασιάζει την τύχη του.
 • Φέρνει αφθονία, καλοτυχία, ανέλπιστο ξαφνικό χρήμα, απεμπλοκή από χρόνιες καταστάσεις ατυχίας και χρηματικής στενότητας.
 • Άτομα που ασχολούνται με τα τυχερά παιχνίδια, συνηθίζουν να το χρησιμοποιούν – να ‘αυτολιβανίζονται΄ πριν πάνε για….παιχνίδι!
4 Κόκκοι λιβανιού 'MIRAT PARA', σε δύο καρβουνάκια, δίπλα-δίπλα. Δύο κόκκοι πάνω σε έκαστο καρβουνάκι. Σε ζυγές ώρες, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.Για Πληροφορίες – Παραγγελίες, καλέστε στο : 212-1051540

 

 

Βασιλικό Μοιρολίβανο κατά των αρνητικών επιρροών

Το δυνατότερο και αποτελεσματικότερο Μαροκινό Μπουχούρι… που άμεσα προσφέρει ισχυρή προστασία, από ζηλοφθονία και γλωσσοφαγιά σε όλες τις κλίμακες.  Ένα μείγμα από 3 ισχυρά βότανα –ριτίνες - essance, που έχουν ενωθεί κάτω από αστρολογικές όψεις  που ενεργοποιούν τις θετικές δονήσεις, μέσα σε κάθε σπίτι- γραφείο, κάθε ερωτική σχέση και κοινωνικό – οικονομικό συσχετισμό. Πιο αναλυτικά:
 • Βοηθάει στο να απομακρυνθούν άμεσα και από το πρώτο κιόλας θυμιάτισμα, οι ήδη υπάρχουσες αρνητικές επιρροές και ενέργειες ( παλιές και νεότερες ).
 • Το κλίμα ανάμεσα στους συζύγους – συντρόφους - συνεργάτες, γίνεται και πάλι θετικό και οι επικοινωνίες ισορροπούν.
 • Δημιουργείται σταδιακά, μια ασπίδα προστασίας στον χώρο όπου εμποδίζει την ροή της επιθετικής αύρας, και τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν.
 • Φέρνει σε όλες σχέσεις  αρμονία και απομακρύνει μόνιμα καυγάδες και εντάσεις.
 • Οι κακόβουλες πράξεις, διαλύονται και οι ανεπιθύμητοι υποχωρούν. Η προσωπική αύρα καθαρίζει.
 • Τα έκτακτα – αδικαιολόγητα έξοδα παύουν.
 • Υπάρχει και η μελετημένη ευχή ’Miruar’, που στέλνει τα λόγια που στοχεύουν το σπίτι και τους οικούντες του, πίσω στον αποστολέα τους. Λειτουργεί σαν αντανακλαστικός καθρέφτης.
Θυμιάτισμα 1-2 φορές την εβδομάδα- 3 κόκκοι πάνω στο καρβουνάκι, σε ζυγή ώρα με Ήλιο. Για Πληροφορίες – Παραγγελίες, καλέστε στο : 212-1051540

 

Υπερφυλαχτό  Φιδόδερμα

Από τα πιο ισχυρά και προστατευτικά φυλαχτά ανώτερης κλίμακας, είναι το ενεργειακό Υπερφυλαχτό από αρσενικό Φιδόδερμα. Γνωστό σε όλα τα μέρη του κόσμου και ειδικά στην Ανατολή, που αποδίδεται και σαν δώρο στα νεογέννητα, για να προφυλάσσονται από τις κακές επιρροές και το ΄μάτι΄, μέχρι να βαπτιστούν και να αποκτήσουν σιγά – σιγά τις δικές του άμυνες. 

Πιο αναλυτικά:

 • Από την ώρα που θα τοποθετηθεί στον πάσχοντα ενεργειακά χώρο, λειτουργεί προστατευτικά για τους όλους τους οικούντες.
 • Απομακρύνει και σκορπά, τις αρνητικές ενέργειες που έχουν προέλθει από Γλωσσοφαγιά και κάθε μορφής ατυχία.
 • Δημιουργεί ένα μόνιμο πλέγμα άμυνας και ευλογίας στις ερωτικές σχέσεις – στους γάμους. Τα ‘ενδιάμεσα΄ άτομα, και το ανεπιθύμητο παρελθόν, απομακρύνονται μόνιμα. Η αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας επανέρχεται ανάμεσα στα ταίρια.
 • Ακόμη και σύντροφοι, που έχουν χωρίσει, είτε είναι αναίτια – αδικαιολόγητα παγωμένοι και απόμακροι, πλέον επανασυνδέονται και σε πιο υγιείς βάσεις.
 • Οι επιθετικές καταστάσεις – επικοινωνίες σταματούν μέσα σε ζευγάρια και το κλίμα γίνεται πάλι αρμονικό… και τα τρίτα στόματα σφραγίζονται.
 • Μπλοκάρει και τερματίζει τα έκτακτα έξοδα και προφυλάσσει τον πλούτο και την ιδιοκτησία του Ενδιαφερόμενου. Η οικονομική δυναμική και σταθερότητα επανέρχεται. 
 • Σε επαγγελματικό χώρο, προφυλάσσει από τους κακόβουλους ανταγωνιστές και τις δολιοφθορές, αλλά και πολλαπλασιάζει την ροή χρήματος και νέας πελατείας.

Ένα ισόβιο Υπερφυλαχτό, το οποίο μπορεί να συνοδεύει επί δεκαετίες τον Κάτοχο του, και να αποδοθεί και σε παιδιά – εγγόνια επόμενης γενιάς. Υπάρχουν και τα ατομικά Υπεφυλαχτά από Φιδόδερμα, που μπορούν να τοποθετηθούν επιπροσθέτως σε πορτοφόλια, αυτοκίνητα, σκάφη ακόμη και γραφεία._ 

Για Πληροφορίες – Παραγγελίες, καλέστε στο : 212-1051540

Σμυρναίικα Ερωτικά Καψίματα και Μπουχούρια Καθαρμού

Το Mystical εισάγει… από όλον τον κόσμο ενεργειακά λιβάνια για κάθε σκοπό.

Η σειρά των Σμυρναίικων Ερωτικών Λιβανιών και Καψιμάτων, έχει αποτέλεσμα 100% σε υποθέσεις δύσκολων αισθηματικών σχέσεων, που προέρχονται από τρίτες επιθετικές ενέργειες κάθε είδους …και που κρατούν ένα ζευγάρι απόμακρο.

Για κάθε περίπτωση υπάρχει και το ειδικό ερωτικό μείγμα, που μπορεί όχι μόνο να δώσει νέα αισθηματική πνοή σε μια σχέση που έχει χάσει τον ενθουσιασμό της, αλλά και να φέρει πάλι πίσω έναν σύντροφο που αναίτια έφυγε.

Από τα πρώτα κιόλας θυμιατίσματα, διαλύει τις υπάρχουσες αρνητικές και μελετημένες ενέργειες πάνω σε άτομα και στον χώρο. Απομακρύνει και σφραγίζει μόνιμα τις πύλες – τα άτομα, που ζηλοφθονούν και επιτίθενται αναίτια.

Προστατεύεται η αρμονία και η ισορροπία στην οικογένεια και στην σχέση σας, αλλά και στην επαφή σας με τα αγαπημένα πρόσωπα…τώρα και στο μέλλον.

Αναλαμβάνονται υποθέσεις, ακόμη και για άτομα που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, ή και εξωτερικό.

Πληροφορίες όλο το 24ωρο: 212-1051540 και 6909-277122

Παντα αφηνεις μια πορτα ανοιχτη....

Στο βαθος η ζωη εχει πολλες εκπληξεις!

Ελατε στο mystical να τις ανακαλυψετε.

χαρτομαντεια | ταρω | επαναφορα προσωπου

Κλείστε ραντεβού

2121051540

6909277122 

email: mystical.mantia@hotmail.com

Ώρες λειτουργίας:  

Καθημερινά 11πμ - 8:30μμ

Σάββατο 10πμ - 5μμ

Δεχόμαστε τηλεφωνικά ραντεβού από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

We speak English - Wir sprechen Deutsch

 

 

χαρτομαντεια | ταρω | επαναφορα προσωπου

Ακολούθησε μας στο facebook

 facebook  

Κλείστε ραντεβού

2121051540

6909277122

 Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 20:30